Ropogós csicserikeksz

A léböjt után igyekszem tartani a nagyrészt nyers étkezést, a salátáimhoz csináltam ezt a szuper finom, ropogós kekszet 😋
Hozzávalók:
2 csésze főtt csicseriborsó
1/2 csésze víz
2 csésze rizsliszt
2 ek kókuszolaj
1 tk só
fűszerek (most fokhagymagranulátum, őrölt kömény, oregánó)
2 ek pirított szezámmag
A liszt kivételével az összes hozzávalót összemixelem, majd fokozatosan keverem bele a lisztet. Mikor már szépen elvált az edény falától, két felé osztom, gömböt formálok belőle, és 2 sütőpapír között kinyújtom lehetőleg hasonló nagyságúra. Ezután ráemelem a sütőlapra, felkockázom derelyevágóval, és 20-25 perc alatt ropogósra sütöm 200 fokob, alsó-felső állásban. Ebből 2 tepsi lett, nagyon vékonyra kell nyújtani.
Egészségünkre ❣