Kelkáposzta vagányul, wokban

A léböjthöz vettem még a kelkáposztát, de nem került felhasználásra, csak egy pici belőle. Nem kívántam most főzeléket, így maradt a wok! Ha szereted a curryt, akkor ezt imádni fogod, ha nem, ízesítsd mással ;)
Hozzávalók 2 személyre:
1 kisebb fej kelkáposzta
2-3 cikk fokhagyma
4 ek sűrű növényi tejszín
1 ek olvadt kókuszolaj
só, őrölt köménymag, curry
Gluténmentes makaróni
A káposztát két felé vágva 1 percre forrásban lévő vízbe tettem, és hagytam benne kihűlni. Lecsepegetettem, csíkokra vágtam, és a wokban az olajon elkezdtem pirítani. Belereszeltem a fokhagymát, fűszereztem, és szépen lepirítottam. Belekevertem a tejszínt, végül a kifőtt makarónit. A tetejére szotyit pirítottam Nagyon finom és laktató!
Egészségünkre! 😍😋